Pages

#098 Penyumbang Traffic aku!

Wednesday, July 20, 2011 micosey , , , ,

salam 1malaysia.
cewahh.. hari ini aku mulakan dengan salam satu malaysia ? apa ke halnye ? hahah
sebenarnya begini.. aku baru ja check traffic source aku yang agak tinggi datang daripada beberapa blog yang tinggi trafficnya.
aku tak tahu kenapa ramai datang daripada situ..ehehe
tapi sebagai penghargaan aku kepada semua penyumbang2 traffic aku,aku buat post ini just untuk diorang. so,aku harap korang dapat view dan komen2 lah blog orang2 yang aku bakal 'link' kan nanti.
sesungguhnya kita sebagai seorang blogger,terutamanya blogger baru,amat mengharapkan traffic yang tinggi yang datang daripada blog ternama atau yang dah tinggi trafficnya selain daripada kita promot aja di fb. kan kan kan ?
tak perlu cakap banyak,inilah yang aku dapat hasil blogwalking,komen dan juga hubungan baik sesama blogger.

seminggu punya traffic source
links - http://chedet.cc/blog/?p=547 

 http://ezmaliza.blogspot.com/

http://dr-mfs.blogspot.com/

http://ceritahatihusna.blogspot.com/

respons needed.. Chill yo!! :)

2 Responses to “#098 Penyumbang Traffic aku!”

Related Posts with Thumbnails
www.micosey.blogspot.com. Powered by Blogger.
Powered by Blogger. Designed by elogi. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com. Proudly powered by Blogger.