Pages

Pindah ke www.abdulhanan.com

Tuesday, October 4, 2011 micosey

BLOG INI TELAH DIPINDAHKAN KE WWW.ABDULHANAN.COM

do comment my entry. have a nice day~ :)

1

#116 Selamat Hari Raya Aidilfitri & Salam Merdeka

Sunday, August 28, 2011 micosey , , , , , ,

Ini cubaan kedua dengan bantuan Bang Mirul . Khas untuk semua.


Bertuahnya Malaysia hari ini apabila Hari Raya Aidilfitri disambut dengan kehadiran bulan kemerdekaan!
Tahun ini,pertama kali aku merasa balik kampung dalam mood raya. kenapa ? sebab sebelum ni kedua-dua kampung aku dalam satu negeri yang sama iaitu Perlis. So mood balik kampung tu tak ada lah sangat. hehhe
Nak dijadikan cerita,kali pertama membeli tiket bas raya ..

Read more »

4

#115 Khas buat Abg Fahkrul Razzi

Saturday, August 20, 2011 micosey , , , , ,

Abg Fahkrul Razzi
Entri kali ini khas buat abang Fahkrul Razzi  . dia ni aku kenal melalui abg Shahrizan Rohizat ( ijan).
Nak tau sapa diorang ? Ok,Abg Fahkrul ni merupakan sepupu kepada Abg Ijan kalau tak salah aku. heheh
Abg Ijan yang dulunya seorang cadet pilot MAS yang study dekat APFT Kelantan,kini dia dah menjadi Pilot MAS

Read more »

10

#114 Gambaran,Kenangan

Wednesday, August 17, 2011 micosey , , , ,

Hari ini dapat jugak aku curi masa untuk kemaskini blog aku yang semakin ditinggalkan. hehe
Sebenarnya aku agak sibuk dengan tugasan-tugasan yang diberikan. Bulan puasa ni agak sibuk lah bagi aku walaupun baru sekali latihan kayak diadakan.
Cuma agak sibuk apabila ada kelas hingga lewat petang dan bersedia untuk ke masjid berbuka beramai-ramai hampir setiap hari.
Dan aku juga turut diuji dalam bulan mulia ini dengan beberapa ujian yang amat perit.
Aku berharap agar aku dapat menjalani ujian tersebut dengan baik dan sabar.

Read more »

2

#113 Petanda Bahawa Dia Jodoh Kita

Wednesday, August 10, 2011 micosey , ,

Jodoh adalah perkara yang sudah ditetapkan oleh Tuhan yang maha esa. Tetapi bagaimana kita hendak mengetahui dia memang ditakdirkan untuk kita? Tuhan mengurniakan manusia telinga untuk mendengar, mata untuk melihat dan aka untuk berfikir. Jadi gunakan sebaik-baiknya bagi mengungkapkan rahsia cinta yang ditakdirkan. Dua manusia yang rasa mereka dapat hidup bersama dan memang dijodohkan pasti memiliki ikatan emosi , spiritual dan fizikal antara keduanya. Apabila bersama, masing-masing dapat merasai kemanisan cinta dan saling memerlukan antara satu sama lain. Lalu gerak hati mengatakan, dialah insan yang ditakdirkan untuk bersama. Benarkah ia seperti yang diperkatakan?

Berikut adalah 10 petanda yang menunjukkan dia adalah jodoh kita

Read more »

2

#112 Pertama Kali Puasa Di Rantauan

Monday, August 8, 2011 micosey , , , ,

Hai semua. Masih letih nak update blog tapi disebabkan semangat yang membara ini membawa aku untuk terus menulis dan menulis.
Aku ingin meningkatkan traffic blog ini lantas menukarnya menggunakan domain sendiri.
Insyaallah aku akan cuba bersungguh-sungguh dan ingin membuatkan agar blog ini tidak terlalu merepek .

Read more »

2

« Previous Posts

Related Posts with Thumbnails
www.micosey.blogspot.com. Powered by Blogger.
Powered by Blogger. Designed by elogi. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com. Proudly powered by Blogger.