Pages

#060 Aku terpaksa Racist selepas ini. PCC 9291

Sunday, February 20, 2011 micosey , , ,

hari ini,hari yang kurang baik untukku...
dah la p karnival jom masuk U,jumpa si dia. nak tegoq segan takot orang x layan,so buat tataw aja lah
then aku balik p kerja. time kerja,tinggallah aku sorang jadi cashier kat mobil taman kemajuan sebab kawan aku p rehat. orang memang ramai time tu berbaris panjang. then ada la sorang abg ni beli barang dalam mart tapi x isi minyak. ada pulak cina yang mai maki aku sebab ambik orang yg beli barang. dia cakap "ini stesen minya jual minyak,kena dahulukan minyak bukan barang2 ni' then ada la bahasa2 kesat dia bagi aku. memang kurang ajaq cina tu./.. aku fuck hg woi!!
aku memang nak teriak dah time tu sebab malu depan orang ramai dia maki aku. tapi beberapa orang customer dok tenangkan aku,sabaq dan etc.
memang cina kurang ajaq!! dia pakai kereta PCC 9291!!! memang aku ban plate number ni!!!
respons needed.. Chill yo!! :)

6 Responses to “#060 Aku terpaksa Racist selepas ini. PCC 9291”

Related Posts with Thumbnails
www.micosey.blogspot.com. Powered by Blogger.
Powered by Blogger. Designed by elogi. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com. Proudly powered by Blogger.