Pages

#019 Pengorbanan Yang Sia²

Thursday, June 17, 2010 micosey , , , , , ,

 sedikit terguris hati dikala masalah peribadi bercampur dengan masalah karier sebagai MPP. dah 3 bulan merancang utk melakukan lawatan penanda aras seperti yang diseru oleh pihak atasan namun,tiba² pada tarikh tersebut dekat dengan Hari anugerah sekolah. kemungkinan besar tak dapat pergi. bukan senang nak siapkan semua benda nie dan juga sebagai seorang pelajar.
menitis juga air mata aku setelah mendapat berita tersebut. bersusah payah mencari semua benda,menyiapkan semua perkara untuk aktiviti tersebut,namun.. hampa.
dah la tak ramai yang berganding bahu untuk menyiapkan projek ini,masalah ditanggung oleh segelintir sahaja. mungkin tiada pa2 bagi mereka,but this matter scratch my heart!
masa belajar saya,otak saya yang digunakan untuk merangka lawatan ini. wow!
superb!
mati!
gila!~
disebalik luka tersebut,gf saya pula ke Langkawi untuk lawatan mereka. wow!
penangan hebat yg diberikan padaku.
tidak kusangka.
hati,otak,badan dah tak boleh terima. nk pasrah pon .. ntah.
tiada tempat untuk luahkan perasaan. sekadar blog.yg tidak mepunyai respon menjadi medium luahan hati ini
siapa fikir perasaan ini? even ketua kepada saya langsung tidak terlibat dalam agenda ini. kenapa?
katanya sibuk.. saya tak sibuk? media lagi. mpp lagi.
so many things i need to handle. bukan kerna saya seorg yang tamak,namun pabila tanggungjawab diberi,saya terpaksa menjalankan tanggungjawab sepenuh hati,sebaik mungkin kerana itu amanah.
tak apa lah. biarkan hati ini berduka lara~
siapalah saya.~


keep in touch~ :)

8 Responses to “#019 Pengorbanan Yang Sia²”

  • Anonymous says:

    assalamuailaikum saudara ~ hurmmm......first thing to do.....stop la....jgn nanges...hahaha....2nd...buat cmna bro...benda ni dah jadi...ko jgn la pikir sngt ....mesti ada hikmah nyer....just bnykk kan sabar k...everyting happend for a reason...^^ 3rd ~ apa susah...ko igt la awek ko...buat muka x malu ikowt...dier nak marah ? ko marah dier balik....fire kaw²...awek ko gak kan...hahahahah ~ mau cg dier x bagi......ala pandai²...ko kan rapat ngan adminstrator...guna la org dlm...nak seribu daya ... xnak seribu dalih.... err...ko pon satu...time blajar...blajar,...yg ko gi buat menatang alah ni sapa suh....=P...hehe
    hah....tapi yg ketua ko tu aku x puas ati.....mana leh dier bagi alasan buzy...dier ketua men peranan la skit..mesti ketua ko pempuan kan ? toi x ?....ko kumpul org bwahan....guling kan dier...then ko jadi ketua...haha....org x nampak kebaikan yg ko da wat....but u know wut....ALLAH sentiasa nampak ... ada hikmah la ni....da da...
    oit...jgn la nanges...sapa suh ko nanges....aduyai.....gentleman skit bro...jgn gentle man...haha....=P ... thats all.... who am i ? im ♫ man~ ^_^ looking forward to our next conversation...

  • Nor Anati says:

    hang pikir gf sgt/ chill la.. relax suda. kena open sikit. pasal mnda tgendala tuh. relax.. kira ok la.. hng ada pengalman handle sometihng big like that. pengalaman mengajar. nnti hng masuk ipt.. lagi manyak menda kena handle. kena jumpa lagi manyak org besaq. chill la.. anggp menda ni +


  • salam....bro...aku taw cmne perasaan ko...pengorbanan tu x sia2...

    aku blajar 4 tahun...lg 3 sem nk dpt degree....tetibe ayah sruh berhenti......so skrng aku cume ade spm je.....a

    nyway setiap yg berlaku ade hikmah...ko nak taw x....ape yg ko hadapi sekarang dh jadikan ko lebih kuat taw.....mase akan datang ko akan lebih sabar pastu ko akan dapat wat plan yg lg better....
    maap slh silap :-)

  • Anonymous says:

    u dare to post this kind of blog in /k/? lol.. fail..

  • micosey says:

    budak kampung,thx bro..
    btw,nape lu kena stop from stdy bro?
    huhu :((

    anonymous : haha,its my blog. lol

  • Nor Anati says:

    anon itu agak tak brapa nk btol la aku rasa. ini blog la bodoh. melainkan tak mention nama peribadi. thn its fine la. patut la ko jadik anon. sbb mmg ko bodoh smbedol

Related Posts with Thumbnails
www.micosey.blogspot.com. Powered by Blogger.
Powered by Blogger. Designed by elogi. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com. Proudly powered by Blogger.