Pages

#071 Cabaran Dunia

Tuesday, May 3, 2011 micosey , , , , , , ,

Kenapa ya?  Saya sebenarnya kadang2 rasa kurang selesa bila nampak status2 yg mengata org secara keterlaluan di facebook  (kadang-kadang ada jugak yang kata saya sendiri ).  Bukan sekali tapi berkali2, adakah org tu mempunyai orang sekeliling yang begitu teruk sampai hari2 nak kena sumpah seranah orang. Adakah dia terlalu perfect sampai most people around he/r serba tak kena.

I was thingking of deleting he/r from my friend list, not because i hate he/r, just tak mau baca he/r status. Dulu dia
takla  selalu mcm ni, adakah kerana sekarang dia dah hidup mewah (dan pandai) maka jadi begini. Mmm ntahla.  It 's really annoying to see he/r status yg selalu mengutuk orang.  I know everyone in this world mesti mengata org kan, but come on, takkan hari2 and this is for myself too, kalau boleh i tak mau dah mengata bad things about other people, because nobody perfect in this world.  I just hope that s/he will change. 



jangan pandang rendah pada orang yang tak sepandai,seKAYA,setinggi awak. . :)

Related Posts with Thumbnails
www.micosey.blogspot.com. Powered by Blogger.
Powered by Blogger. Designed by elogi. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com. Proudly powered by Blogger.