Pages

#046 Aku.Cinta.Kamu

Monday, January 3, 2011 micosey , , , ,

Aisy. entry kali ni macam album faizal tahir plak. hehe
aku memang peminat faizal pun. :P
cuma aku masih sayangkan ex aku.
aku break dengan dia sebab aku  nak dia percayakan aku
dia asyik ragu2 dengan cinta aku
tapi sekarang.. for sure dia amat bnenci aku kerana
1. kawan2 dia bagitau yang masa couple dulu,aku penah "notty" dengan sorg minah nie dalam mesej
2. kawan2 dia memperapi apikan dia untuk membenci aku

sesungguhnya aku mengaku aku ada notty dengan minah tu. aku tak tau apa aku buat . lepas 5 bulan kami couple,aku g antar msg notty dengan minah tu.huhu
hampir 5 kali aku buat macam tu dengan minah tu. lepas tu aku sedar yang aku amat cinta gf aku dan tak sanggup betrayed dia lagi. aku sayang dia sangat2!! :(
tapi,klawan2 dia tokok tambah macam - macam. apa aku explain dia tak akan percaya lagi!
aku sedih. dah la hidupku boring. tak apa. sekadar meluahkan perasaan. i still love u syg!! :(

respons needed.. Chill yo!! :)

2 Responses to “#046 Aku.Cinta.Kamu”

Related Posts with Thumbnails
www.micosey.blogspot.com. Powered by Blogger.
Powered by Blogger. Designed by elogi. Converted by Smashing Blogger for LiteThemes.com. Proudly powered by Blogger.